En landsbygd i utveckling

Att saker och ting förändras är knappast en nyhet, utan det är vi alla fullt medvetna om. Vissa vill att saker och ting ska vara precis som de alltid har varit, men de flesta av oss gillar utveckling och att se ett samhälle i förändring, eller hur? Som ni vet har vi på den här bloggen intresse av att utveckla skördefester och kolla av vad man egentligen kan addera utan att det så att säga slutar att vara en gammeldags skördefest, och det är ganska svårt att balansera sig fram och hitta lämpliga aktiviteter som passar in utan att det blir vare sig endast som det var förr eller att det blir endast nytt och modernt.

Skördefester är ju underbara för alla oss som gillar mat och det är många från storstaden som beger sig ut på landet för att ta del av olika typer av skördetidsfester så som när det är äppeldags i Kivik eller liknande. Vi tycker att alla typer av skördefester är underbart härligt att besöka och alla ni som inte besökt en skördefest ännu – gör det!

För att få det att kännas lite old school, men ändå få in styrketräningen så har vi ju tänkt på det här med en Strongman tävling och ju mer vi tänker på det, desto mer säkra blir vi på att detta är både lämpligt och kul att lägga till, så för alla er som gillar styrketräning – nu kan ni följa med andra familjemedlemmar som vill till en skördefest av andra anledningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *